Előző termék
Következő termék..Vincent & Vincent - Szösszentek
5 799 Ft 1 490 Ft

..Vincent & Vincent - SzösszentekVersek – vagy, ahogyan ők hívják, szösszenetek – érzelmekről, szeretetről, szerelemről, ki nem mondott gondolatokról, melyek egytől egyig rólunk és rólad szólnak.

Részletek...

szalinfo.png
Szállítási információk


Termék leírás


 

Vincent & Vincent

Ne feledd, ez a könyv, más mint a többi! Írhatnánk, hogy különleges, de „Ő” MÁS! „Ő” nem csak egy sima verses könyv, benne szösszenetek vannak, két vadonatúj Vincent & Vincent történet kíséretével!

 

Az „Ő” sorai képesek életre kelni! Kovács Olga és Telekes Péter színművészek előadásában szólítanak meg téged.

 

„Ő” nem csak olvasásra született, hiszen meghallgathatod a színművészeket, és megnézheted a benne elrejtett kisfilmeket, melyeket sok szeretettel készítettünk neked.

 

Az „Ő” első oldalát üresen hagytuk a számodra, hogy te is a részese lehess! Így üzenhetsz annak, akinek Őt adod, vagy megörökítheted, amire éppen gondolsz.

 

Ami belőled őszintén kerül erre a lapra, attól lesz Ő igazán egyedi! Bánhalmi Norbert profi fotói, melyek az olvasóink közül kiválogatott hölgyekről készültek,

 

Őt igazán emlékezetessé teszik. Megmutatják, hogy nem kell profi modellnek lenni ahhoz, hogy igazán gyönyörű légy! Ezek a remek képek, ráadásul egy fotókiállításon is

bemutatásra kerülnek.

 

„Ő” nem leírja az érzelmeket, hanem átadja azokat. „Ő” azt szeretné, ha sosem felejtenéd el, és amikor szükséged lesz rá, csak egy karnyújtásnyira legyen tőled!

 

„Ő” nem porosodik a boltok polcain! Ő eredeti csomagolásban, keményborítóval, érintetlen állapotban érkezik meg hozzád.

Ő csak és kizárólag WebShopunkból rendelhető!

 

ÉS A RÁADÁS!: Az „Ő” első száz megrendelője, EREDETI DEDIKÁLÁSSAL ellátott példányt kap, a szerzőpáros és Bánhalmi Norbert kézjegyével ellátva!

 

Mert „Ő” más, mint a többi! Ő így kerül hozzád: Vincent & Vincent - SZÖSSZENETEKvincentface